UNF Game Development Camp 2018

Spiludvikling på en uge

2D Grafik

Introduktion

Har du nogensinde været fascineret af atmosfæren i spil? Har du nogensinde haft lyst til at designe din egen spilkarakter? Som 2D grafiker får du chance for at prøve kræfter med at designe en karakter og sammensætte en spilatmosfære gennem leg med former og farver.

Karakterdesign

Du vil komme til at kanalisere dine- og din gruppes gode idéer, ud gennem blyanten og opbygge en helt ny karakter fra bunden af. I forbindelse med karakterdesign vil du lære om simple former, deres betydninger og hvordan de påvirker os. Du vil blive undervist i hvordan du klargøre et karakterdesign til 3D modellering og når modellen er færdig vil det være dig der skal give dig i kast med at teksturer karakteren.

Farveteori

Alle farver har forskellige symbolske værdier og påvirker os på hver deres måde. Du vil lære om disse betydninger og hvordan du sammensætter alle disse farver i velfungerende harmonier. Med denne viden skal du bygge en farvepalet til at understøtte atmosfæren i jeres spil.

Grafisk Brugerflade

Som 2D grafiker vil du også komme til at stifte bekendtskab med, hvordan man laver en grafisk brugerflade. En grafisk brugerflade er det der fortæller spilleren hvor meget liv han har tilbage, hvor mange patroner der er i hans riffel og hvad hans high score er.

Udstyr

I forbindelse med forløbet vil du komme til at arbejde med klassiske tegneredskaber som blyant og papir, men du vil også komme til at stifte bekendtskab med en digital tegneplade og computer software som Adobe Photoshop.

http://www.ctrlpaint.com/

http://www.good-tutorials.com/

https://www.youtube.com/user/FZDSCHOOL

https://www.youtube.com/user/DrawWithJazza

https://www.youtube.com/user/Sycra

https://www.youtube.com/user/ProkoTV

Denne side er sidst opdateret d. 17. januar 2017 af DBR

Baggrundsbillede: Team Cherry